Estetisk tandvård 

Estetisk tandvård i Stockholm - Få ett vackrare leende

Sneda, spruckna eller missfärgade tänder kan bli ett stort problem och göra att du känner dig osäker med andra människor. Med estetisk tandvård fokuserar vi på att förbättra utseendet på ditt leende. Det handlar inte bara om att uppnå ett vackert utseende utan också att återställa och bevara tändernas funktion. Här på Ådén Jangenstål har vi stor kompetens inom estetisk tandvård i Stockholm och kan skräddarsy din plan mot ett vackrare leende.

Funderar du på kosmetisk tandvård?

Det är helt naturligt att känna sig nyfiken, kanske till och med lite nervös, när man överväger kosmetisk tandvård. Att överväga estetisk tandvård är ett viktigt beslut, och kompetensen hos din tandläkare spelar en avgörande roll i processen. Med vår erfarna och specialiserade tandläkare, Elisabeth Ådén Jangenstål, kan du vara säker på att få en kompetent och kunnig expert vid din sida hela vägen när du bokar estetisk tandvård i Stockholm.

 

Kostnad för estetisk tandvård - allt du behöver veta

Då de flesta tandvårdsundersökningar och förebyggande åtgärder är subventionerade genom tandvårdsbidraget, är många behandlingar inom estetisk tandvård inte det. Detta gäller till exempel tandblekning medan tandreglering upp till 23 års ålder är gratis. Det betyder att du måste bekosta din behandling och uppföljning helt på egen hand.

 

Få en exakt prisuppgift vid första besöket 

Vi kan alltid svara på frågan om den behandling inom estetisk tandvård i Stockholm du efterfrågar är täckt av tandvårdsbidraget. Oavsett om det är det eller ej ger vi dig en exakt prisuppgift utan dolda kostnader. 

 

Om du har en egen tandvårdsförsäkring kan den estetiska tandvården inkluderas, åtminstone till en viss del. Hör alltid med ditt försäkringsbolag om vad som gäller i just ditt fall.

Behandlingar inom estetisk tandvård

Estetisk tandvård innebär korrigering av missfärgningar, ojämnheter, eller andra kosmetiska problem som påverkar din självkänsla negativt. Det är ett brett begrepp och kan inkludera en rad olika behandlingar, beroende på vad du som patient önskar.

  • Tandblekning - En vanlig behandling för att eliminera missfärgningar och få vitare tänder. Vi använder säkra och skonsamma metoder för att ta bort fläckar och missfärgningar. Du kan även underhålla blekningen med hemmablekning efter behandlingen.

  • Skalfasader - Tunna skal av porslin som placeras över framtänderna i över- och/eller underkäken för att täcka ojämnheter, missfärgningar och små skador. Vi slipar ner emaljen innan vi sätter på fasaden. Om du vill kan du få en tillfällig skalfasad innan den riktiga fästs på tanden.

  • Tandimplantat - Om du saknar en eller flera tänder kan tandimplantat användas för att ersätta dem. Dessa implantat ser naturliga ut och återställer både funktion och estetik. Försäkringskassan ersätter kostnader upp till en viss procent för de flesta tandimplantat, dock inte längst bak i käken.

  • Kompositfyllningar - Används för att reparera skadade eller trasiga tänder samtidigt som de matchar din naturliga tandfärg för en estetiskt tilltalande lösning.

  • Tandkronor - Används för att täcka och skydda skadade eller svaga tänder. De kan även användas för att förbättra estetiken genom att forma och färgmatcha dem.

Vi korrigerar dina tänders skönhetsfel med naturliga resultat

Allt handlar om balans inom den estetiska tandvården. Det vi på Ådén Jangenstål strävar efter är att ge dig ett harmoniskt och naturligt resultat genom att förbättra färg och form på dina tänder. Genom att lägga fokus på helheten kan vi åtgärda tändernas skönhetsfel och ge just dig det leende du har drömt om.

 

Välj oss när du behöver estetisk tandvård i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av estetisk tandvård i Stockholm och tar alltid dina problem och känslor på största allvar. Vi förbättrar inte bara ditt leende utan bidrar även till att minska de känslomässiga obehag som kan uppstå för dig i sociala situationer. Med bred kunskap inom hela området och användning av den senaste tekniken, åtgärdar vi ditt problem så att du kan känna dig nöjd med dina tänder igen. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får den bästa vård och det bästa estetiska resultatet. Allt börjar med en konsultation innan vi sätter igång!

BOKA KONSULTATION